Kallrökt korv i förskingringen, i fjärran land

Lönneberga ligger i Småland. Onsala ligger nära Göteborg på västkusten. Ägaren av varumärket heter Atria och är ett finskt företag.Innehållsförteckningen upptar griskött som kan vara svensk/utland. Innehållet är en kallrökt korv med griskött, grisfett och potatis som huvudingredienser. Fetthalten är 31%. Korven säljs i alla butikskedjor i Sverige.

Informationen på förpackningen är så förvirrad att man kan tro att korvmakaren fått korvdille. Men med den röda lappen 25% rabatt gick den att sälja.

Delirium eller dille (vardagligt) är en drogutlöst eller organisk psykisk störning vars centrala symtom är desorientering, det vill säga nedsatt förmåga att korrekt identifiera tid, rum, egen person och aktuell situation. Källa Wikipedia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *