Riksdagsbiblioteket i Gamla Stan

Ett utflyktsmål i coronatider är Riksdagsbiblioteket.

En bra anledning för ett besök i Gamla Stan. Värdet av besöket förhöjs av ett boklån. Beställning ska göras i förväg på hemsidan, så får du bekräftelse på mail dagen efter att avhämtning kan ske. När jag var där var det få besökare. Säkerhetsvakten, städerskan och någon enstaka kunskapstörstande besökare. Lokalerna är helt fantastiska, se hemsidan. Bibliotikarien erbjöd en bärkasse med tryck Riksdagsbiblioteket. I mitt fall behövdes kassen för att bära den i dubbel mening tunga historien ”Dagbok från UD 1962-1976.” av Bo J Theutenberg. Sedan kan man gå ut i det vackra vädret som lyser upp gränderna och restaurangerna.

Boken: Dagbok från UD. neutraliteten – NATO: i kommunismens Moskva – KGB (1962-1976) Vol. 2 Men hur började det då? Theutenberg, Bo J., 1942-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *