Cyberattacker mot slakterier i USA

Media har rapporterat snabbt och överskådligt. Men hur är det med djurens lidande i de enorma logistikkedjor som djuren befinner sig i? När slakt, styckning, packning, distribution stannar av blir det en kedjereaktion bakåt i leden. Djur som t.ex grisar som är under transport till slakteriet kan inte tas emot därför att det är fullt i framförvarande stationer på väg till döden. Lasten av grisar på långtradare eller tåg är överfull. Grisarna kissar och skiter på våningsplanet under. Grisarna stressas av att att inte få vatten och foder. Grisar plågas och många dör under transporten under ”normala” förhållanden. Hur mycket ökar lidandet och dödligheten under ett embargo?

En liten del av konsumenterna som kan räknas i många tiotals miljoner, blir på detta sätt medvetna om det oerhörda lidandet i djurproduktionen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *