Nu tar vi lilla Essingen…

Så sjöng Totte Wallin i översättning av First we take Manhattan, Leonard Cohens klassiker. Varför denna nostalgiska tillbakablick? Jo, Djurens Rätt arbetar fortfarande med att pälsdjursuppfödningen ska avvecklas helt i Sverige som i många andra länder. Det kommer också att drabba kycklingindustrin som tappar en hel bransch som är köpare av biprodukter efter slakt av fågel.Tarmpaket, huvud, fötter och så vidare går idag i stora volymer till minkuppfödarna och till andra pälsdjursuppfödare. För många fågelslakterier är det skillnaden mellan förlust för verksamheten och vinst. Blir det säljstopp på tarmpaket, huvud, fötter så kommer det att slå ganska hårt för slakterierna. Men först måste pälsdjursuppfödning stoppas för all framtid.

Djurens Rätt och hela djurrättsrörelsen har en klar strategi att stoppa pälsdjursuppfödningen. Then we take Berlin…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *