När lanseras 3D-grishuvud?

Med skrivarteknik kan man göra nästan vad som helst, allt från reservdelar till ett mänskligt hjärta och till entrecote 3D. Läs om veganbiffen 3D som tillverkas med skrivare där känsliga skrivarhuvuden fördelar soja och solrosolja och andra ingredienser. Tyvärr finns en betalvägg. Ett tips är att utnyttja erbjudandet för 1 kr och säga upp abonnemanget samma dag. Det funkar.

Filosofin att efterlikna animala produkter skapar rubriker, men kommer 3D-tjött att kunna marknadsföras med framgång? Kanske för mycket speciella situationer där konsumenten inte vill visa sin veganska livsstil? Eller motsatsen, där konsumenten med kraft vill visa sitt avståndstagande till att äta djur? Vilka samtal kan inte 3D-tjött skapa vid kommande nobelmiddagar och diskussioner om framtiden. Den stora sensationen med skrivarteknik är nu exploaterad. Nu kan mer drastiska visningsobjekt skapas för att chocka mänskligheten. Vi föreslår veganskt grishuvud 3D med skulpterat animaliskt grishjärta som äpple och dekorerat med kristyr tillverkad av steviolglykosider.

Men grisfötter 3D kommer att bli svåra att tillverka. Kravet måste vara att det kraschande ljudet blir trovärdigt när jag dräglande sätter löständerna i brosken 3D och skinnet 3D. Var god skölj!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *