Underkastelsen av Stefan Jarl

alt

Dag Blomqvist vindbrukdalsland.se har tipsat om en film som är mer aktuell än någonsin. Problemet med Bisfenol A har blivit stort även inom inom vindkraften, läs här artikel av Claes-Erik Simonsbacka.

Rotorbladen läcker bisfenol A under sin livstid på ca 20-25 år och därefter från deponier där rotorbladen så småningom hamnar. De farliga gifterna kommer att läcka till vattendrag, våtmarker och natur till skada för människor, djur och växter. Biosystemen skadas för all framtid.

Stoppa Fagerliden!

alt

En kommentar till “Underkastelsen av Stefan Jarl”

  1. 5 år efter filmen ”Underkastelsen” gjorde Stefan Jarl en uppföljning.
    ”Hör den franska vetenskapsjournalisten Stephane Horel, kanske den mest meriterade på området, berätta om forskningen under de senaste 5, 6 åren men också besvara frågan om varför det händer så lite på det politiska planet.”

    Se filmen på Youtube

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *