Norran säger sig ha svårt att få intervjuer med Northvolt

Bara under första halvåret 2024 har Norran haft ett tjugotal journalister som rapporterat om händelser i och kring Northvolt. Vi har inte kunnat se någon förklaring i tidningen till varför så många har fått ägna sig åt det stora företaget. Därtill kommer flera artiklar som producerats av TT utan namn. Är det en framsynthet hos tidningsledningen att många ska få skaffa erfarenheter med tanke på framtiden, eller är Northvolt en katapultstol? Eller både och?

Norran har haft svårt att hålla initiativet att döma av en artikel av Malin Christoffersson och Jenny Pettersson den 2:a juli som visar irritation från Norran.

De stora riksmedia DN, DI, SVT, TV4 har rapporterat omfattande, särskilt beträffande tre dödsfall och 26 olyckor totalt. Det återstår att se om Norran orkar flytta fram positionerna mot företagsledningen med Peter Carlsson, Northvolt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *