Northvolt försöker dölja produktionsproblem, miljöproblem och hälsoproblem

Norran och svenska riksmedia har fått ta på sig rollen att förmedla problemen som uppkommit i Skellefteå. Företaget har en hemsida som kan användas, men det gör man inte. Nu har tre dödsfall skett som väcker misstankar om gifter i produktionen. Polis ocb åklagare har inlett undersökning om orsaker men aviserar att svar kan komma först i höst. Hur kan man göra en sådan bedömning? Ingen förklaring lämnas. Företaget har inte gått ut med pressrelease med tillgänglig information. Detta visar en respektlös hållning till berörda med anställda, kunder och myndigheter.

Vi får fortsätta att söka på internet i hopp om att finna kunskap om problemen och spekulationer av konsekvenser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *