Framtidshistoria för migration till Europa som publicerades 1996

Jag som skriver detta har i många sammanhang läst och hört om Samuel P. Huntingtons klassiker The clash of civilizations and the remaking of world order, Simon & Schuster, New York, 1996, utan att till fullo förstå allvaret och konsekvenserna.

Tag referensen till boken när du söker något intressant att läsa och för att förstå världen. Swebbtv har gått ut med det tal som på nytt omskakat sin publik.

Eva Vlaardingerbroeks tal på ungerska högerns konferens CPACH: Hon hänvisar till Huntingtons framtidsbedömning från slutet av förra seklet och ger många exempel på situationen idag för länder i Europa. Huntingtons bok har sedan länge blivit en del av kanon över Europas historia. .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *