V jobbar i Robertsfors med förmåner

Har V hittat sin grej i Robertsfors? I höstas lade V fram ett förslag om lägre avgifter för barn till simhallen, vilket mottogs av en bred majoritet i fullmäktige. I år har V lagt fram ett förslag om fria arbetsskor till kommunanställda. Det har också antagits av fullmäktige. Kommer dessa populära åtgärder att locka fler att rösta på V? När kommer de andra partierna att upptäcka dessa smarta drag? Har inte V politiska förslag som kan bli kioskvältare?

En kommentar till “V jobbar i Robertsfors med förmåner”

  1. EU-valet 2024 har gett Vänsterpartiet i Robertsfors kraftigt ökad andel, från 8,5% till 22,1%. Förmåner som tillgång till simhall och fria arbetsskor kan ha varit en del i framgången. Men troligt är att folkkäre Jonas Sjöstedt med norrlandsprofil är den viktigaste förklaringen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *