Varför ÖB bör bytas ut

Det finns åtminstone tre skäl till varför ÖB bör avsättas.

  1. Som en arbetsrättsjurist i Aftonbladet påtalat är redan Micael Bydéns registrering av ett konsultbolag oförenlig med tjänsten som ÖB.
  2. Hans förklaring att använda Försvarstaben som postadress för sitt nybildade bolag håller inte. Han ville inte framträda själv inför media och lät en presschef vid Försvarsstaben förklara att Bydén med skyddad adress valt att använda c/o Försvarsstaben. Posten har en tjänst sedan urminnes tider för Poste Restante. En snabb instruktion till PostNord kan avhjälpa problemet. Eller varför inte med privat postadress till fästmön som är en av de två bolagsbildarna…?
  3. ÖB:s outtalade definition av ”krig” i sitt tal vid Folk och Försvar verkar vara föråldrad. Många experter har sedan minst ett par år talat om hybridkrig vilket innebär att angriparen använder annat än pang-pang för att bekämpa fienden, ofta flera samtidigt med cyberattacker, sabotage och terror. Det har vi fått vetskap om genom media. Alternativmediet Epoch Times (Westerholm med flera) har i senaste nyheter konstaterat att vi befinner oss i krig. Således K-R-I-G för att vara tydlig. Vi hade här på denna blogg anledning att påtala denna tragiska sanning i början av december 2023.

PS.
Det kan ju faktiskt redan vara så att rekryteringsprocess har inletts. Det är kanske inte är något som höga vederbörande vill sprida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *