Kan man ge stöd åt ett parti SD endast i en viss fråga? Förbud mot vilda djur på cirkus

I det här fallet gäller det en motion som Markus Wiechel (SD) är avsändare till. Läs hans motivering.

Vilka moraliska betänkligheter kan en icke-sympatisör till SD ha i detta fal? Är det bättre att stödja någon annan organisation i samma fråga? Är det bättre att avstå, kanske att avvakta. Eller kan det var bra att stödja mer än en, kanske alla organisationer med liknande mål.

Du avgör själv om du vill begränsa stödet till den motivering som här framställs. Du kan skicka ett mail till motionären med ditt stöd och eventuella förbehåll. Förhoppningsvis kommer ditt förbehåll att respekteras, men du kanske inte kan känna dig helt säker. Ändrar det ditt beslut om stöd? Vad är bäst för vilda djur?

Finns det risk för att ett parti i värvning av sympatisörer använder falska bevekelsegrunder? Är några partier mer trovärdiga än andra?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *