Demokratistugan

Som ett återskall av George Orwells berömda bok betitlad 1984, bedrivs aktiviteten Demokratistugan.

Här ges en uppvisning av Den Goda Makten som säger sig vilja fira demokratin 100 år.

På kommunernas hemsidor finns nu aktiviteter och info utöver kommunens ordinarie information. Här har valts att titta på robertsfors.se På denna webbsida finns sådant som de styrande funnit lämpligt. Någon enkät har aldrig redovisats om vad kommunmedborgare anser sig behöva eller önskar. Önskemål från kommunmedborgare tycks ha avvisats så länge som webbsidan existerat. Vi har exempelvis vid två tillfällen begärt att löner och andra villkor till kommunens toppskikt ska redovisas. Vi har inte ens fått svar på våra förslag.

Med ”demokratistugan” har en tsunami av information släppts loss, men inte sådant som kan vara kontroversiellt. Ett spel för gallerierna. Någon måtta får det vara på demokrati, känns det som.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *