Kravmärkningen har visat sig värdelös och falsk

Svenska djurbönder och mjölkbönder har genom sin anslutning till Krav bedrivit vilseledande marknadsföring. Både Uppdrag granskning i SVT och Nyheter i TV4 har visat på bedrägerier. Omfattningen är ännu inte fastställd. Det värsta i sammanhanget är det grova djurplågeriet som visats i båda kanalerna. Djurrättsalliansen har visat på oerhört grymma förhållanden i ett slakteri, Rögla Slakteri AB som tvingades att stänga.

Det är uppseendeväckande att djurplågeri får förekomma överhuvudtaget, där ansvariga och myndighetspersoner skyller ifrån sig. Som ett mantra upprepar de sitt svar när bevisen läggs fram: ”Det är icke acceptabelt”. Chefen för Krav hann säga det ett tiotal gånger i en intervju med Uppdrag granskning.

Så här sa Krav-chefen: Icke acceptabelt…Icke acceptabelt…Icke acceptabelt…Icke acceptabelt…Icke acceptabelt…Icke acceptabelt…icke acceptabelt…icke acceptabelt…Icke acceptabelt…

Sätt chefen för Krav på omskolning till annat yrke där hon inte administrerar grovt djurplågeri i stor omfattning i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *