Svävande uttalanden av S

Mikael Damberg, inrikesminister skriver idag den 20 december 2020 till DN om inreseförbud: ”Utesluter ingenting”. Det är beklagligt att ministern inte kan ge klara besked. Ännu ett svävande besked trots att pandemin riskerar att förvärras efter rapporter från UK om ett virus som muterat och som sprids 70 procent snabbare än coronaviruset.

Magdalena Andersson, finansminister säger idag till DN: ”Coronakrisen är slutet på den nyliberala eran”. Hur sannspådda har inte konspirationstänkarna blivit som sett hela coronakrisen som ett led i bildandet av en global världsordning där coronapandemin varit ett medel för att först skapa krisen och sedan lösa den i rätt sammanhang ur maktens perspektiv.

Kommer vi den närmaste tiden höra fler svävande uttalanden, svävande mot bättre vetande? Därmed inte sagt att vår regering är informerad om de makter som påstås ligga bakom krisen. Läs gärna Jakob Nordmangårds nyutkomna bok ”Den globala statskuppen”.

SENASTE NYTT – reseförbud införs snarast från Storbritannien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *