Ifrågasätt överdrivna löften om vaccin!

På den blogg som du nu läser saknas kompetens om vacciner och epidemiologi. Många utger sig för att förstå, även utan varje tillstymmelse till kunskaper på området. Därför gäller det att med bästa möjliga omdöme läsa uttalanden i vaccinfrågan. Läkemedelsbolagen och deras handgångna män och kvinnor bör granskas med största möjliga skärpa. Flera vacciner mot covid-19 kommer att godkännas under stor tidspress och med enorma vinster i sikte för Big Pharma. Legitimering av risker för biverkningar kan göras utifrån jämförelser med både den dödliga sjukdomen och den ekonomiska nedgången. Möjligheten att påverka denna dystra sanning är mycket begränsad, men ändå måste utmaningen tas att försöka. Det handlar om liv och död och i samma grad motmedel för att förhindra världsekonomins nedgång.

Rune Lanestrand har en blogg som rekommenderas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *