MP-stjärna får uppdrag av Ragn-Sells

Maria Wetterstrand har genom sitt bolag Miltton Europe fått uppdrag att arbeta för Ragn-Sells AB i Bryssel. Detta rapporterar Recyclingnet. Ragn-Sells fortsätter locka marknaden med ett nytt begrepp ”cirkulär ekonomi” som kan antas ha samma strålglans som ”miljö” hade när det var nytt. Säljande slogans och beteckningar har blivit allt viktigare för Ragn-Sells. Det var inte länge sedan namnet Ragn-Sells Treatment & Detox AB lanserades.

Avfallsbranschens PR och reklam genomgår samma förvandling som reklamen för konsumentvaror efter andra världskriget. Då skulle hudkrämer, tvål, tandkräm, tvättmedel säljas med ”mördande reklam” och marknadsföring. Nu lever vi i en annan tid när miljöjournalister har förmåga att utmana företagens PR och reklam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *