Gör om Himmelsbankens kontor till fängelser!

När nu så många bankkontor frigörs landet runt, gör något bra och trivselfrämjande! Det bör tilltala Himmelsbankens kommitté för affärsutveckling där samtliga medlemmar råkar ha vapenlicens. Det är inte bara älgar som kan fällas. Låt kraftsamling för banken även innefatta en lösning på gängkriminaliteten. Alla bankontor som ska konverteras till fängelser har redan rymningssäkra kassavalv. Inskrivningen av fängelsekunder blir enkel genom kontorens centrala lägen, ofta vid torget. Lika självklart som att sätta kyrkan mitt i byn. Salig bankchefs Peter Petersens vishetsord kommer åter till heders; en bank ska kunna se sina kunder från toppen av kyrktornet. Samma princip kan nu gälla för gängkriminaliteten i Flatträsk, Mellanköping med flera orter. Lymlarna ska kunna överblickas från ett vakttorn 54 meter högt (som kyrktornet i Burträsk) som bör byggas i anslutning till alla före detta bankkontor. Arrestering ska lätt kunna ske i samband med knarkhandeln på torget lördagar. Skjuts in i valvet med klanledaren som brukar vara ute på inspektionsrunda på lördagar. Hela hans släkt blir samtidigt som i ett litet nafs handlingsförlamade i sitt skjutande och i sin knarklangning i brist på ledarens omtanke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *