Mp-ledarval är fel fokus

När ett av språkrören, Isabella Lövin avgår är det begripligt att media sätter hela fokus på frågan om efterträdare. Andra frågor kommer inom kort att ta över som EU:s stödpaket och maktskifte i Belarus som högsta prioritet. Inrikespolitiskt sker en fortsatt underminering av ställningen för S samtidigt som inget starkt regeringsalternativ kan skönjas.

Fortsättningen kan påverkas av starka tendenser i media. SVT tycks känna hotet om förändringar i sitt public serviceuppdrag, som visat sig i program som Aktuellt, Rapport och Agenda. Där har man blivit tuffare mot S-makten och S-styrda kvinnor och män i Staten. Alternativmedia växer och höjer nivån i samhällskritiken. Där gör Swebbtv framgångar vecka för vecka. Se upp S och S-kloner! Se upp globalister! Detta är stora krafter som kan komma i samsvängning med andra stora skeenden i världen som presidentvalet i USA och Kinas ambitioner om världsherravälde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *