Kollision mellan lockelse och tortyr

Djurrättare vill både djurens och matkonsumenternas bästa. Det är bra och inte konstigt alls. Men funkar det att visa bilder på torterade djur och frestande matbilder samtidigt?

Sanningen är den att många hemsidor/ webbsajter/ bloggar som försökt visa torterade djur och matbilder samtidigt har gått i stöpet. Det funkar helt enkelt inte. Nu är det så att Djurrättsalliansen är en så framgångsrik idé att vi inte behöver vara oroliga för fortsatta framgångar. Idén har visat stor uthållighet trots motståndarnas försök att stoppa aktioner. Nu är det högaktuellt att rädda apor som använts i djurförsök. I det sammanhanget gör nu Djurrättsalliansen en kampanj som kan ses genom att klicka på länken ovan.

Det kan framkalla blockeringar att både njuta av matbilderna och att känna avsky för bilder som visar djurplågeri. Till nästa gång föreslås att Djurrättsalliansen dubblar, det vill säga skapar en kampanj för djuren OCH en kampanj för den veganska, växtbaseade maten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *